Dijk 43


Op Dijk 43 wordt op een duurzame en natuurlijke manier voedsel geproduceerd met volledige openheid naar de consument. Met passie en liefde worden de varkens grootgebracht. Het resultaat: lekker en verantwoord varkensvlees.

Van een traditionele varkenshouderij naar een boerderij waarbij het welzijn van de varkens optimaal geregeld is. Gecombineerd met een zorgboerderij met dagbesteding. Tonnie en Wilma maakten hun droom waar. Het erf is een plek waar mensen voor dieren zorgen, en andersom. Een plek waar varkens binnen en buiten in alle vrijheid kunnen groeien. En in de buurt verwerkt worden tot (h)eerlijk vlees. Dan smaakt een verse worst of karbonaadje toch net even anders. Naast varkens wonen er op het erf pony’s, kippen, honden, katten en konijnen. Ook is er een grote moestuin waarvan producten verkocht worden. Het vlees is van kop tot staart te koop via hun webshop maar ook in de kleine boerderijwinkel (check openingstijden). Wees welkom en zie eens hoe het ook anders kan. 

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag gesloten
  • Elke donderdag gesloten
  • Elke vrijdag 16.00 - 18.00 uur
  • Elke zaterdag 10.00 - 12.00 uur
  • Elke zondag gesloten
  • Of op afspraak.

Locatie