Dijk 43


Op Dijk 43 wordt op een duurzame en natuurlijke manier voedsel geproduceerd met volledige openheid naar de consument. Met passie en liefde worden de varkens grootgebracht. Het resultaat: lekker en verantwoord varkensvlees.

Alle varkens worden hier op de boerderij geboren. Zij worden met zorg grootgebracht op een manier waar varken en boer zich prettig bij voelen. Zo hebben de varkens veel ruimte, zowel buiten als binnen. De varkens krijgen in het uiterste geval antibiotica, alleen wanneer dat echt nodig is. Maar doordat de varkens meer ruimte hebben komt dit eigenlijk bijna niet voor. De voeding voor de varkens wordt zoveel mogelijk uit de regio of van eigen land gehaald.

Dijk 43 heeft diverse (h)eerlijk vleesproducten van hun eigen varkens. Een overzicht van het kop tot staart vleesproducten assortiment vind je in  hun webshop.

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag gesloten
  • Elke donderdag gesloten
  • Elke vrijdag 16.00 - 18.00 uur
  • Elke zaterdag 10.00 - 12.00 uur
  • Elke zondag gesloten
  • Of op afspraak.

Locatie