Workshop kuilkoken


In deze workshop ga je met Mandy back to basics. Kuilkoken (hangi) is één van de oudste kooktechnieken. Een oeroude techniek waarbij smaak en voedingsstoffen behouden blijven.

De opzet van deze workshop staat, heel idyllisch,  klaar in een wei aan de rand van een bos. Je ontmoet elkaar daar op tijd, ’s ochtends om 8 uur. Na kennismaking met een warme drank ga je van start. Graven, elkaar keien aangeven, de kuil met een houtvuur stoken, snijden en marineren, ondertussen grill je samen diverse snacks en ga je door met verpakken, inkuilen en genieten van het gezelschap. Rond 10.30 uur zit alles in de grond en begint het grote wachten. Je kunt van alles ondernemen, Mandy heeft hier legio ideeën voor. Om 18.00 uur treffen je elkaar weer. We graven op, pakken alles uit en eten het op. Warm, rechtstreeks uit de kuil. We proosten op de goede afloop. Tevreden, met een kop koffie, fantaseren we over de volgende keer. 

Een week vo…

De opzet van deze workshop staat, heel idyllisch,  klaar in een wei aan de rand van een bos. Je ontmoet elkaar daar op tijd, ’s ochtends om 8 uur. Na kennismaking met een warme drank ga je van start. Graven, elkaar keien aangeven, de kuil met een houtvuur stoken, snijden en marineren, ondertussen grill je samen diverse snacks en ga je door met verpakken, inkuilen en genieten van het gezelschap. Rond 10.30 uur zit alles in de grond en begint het grote wachten. Je kunt van alles ondernemen, Mandy heeft hier legio ideeën voor. Om 18.00 uur treffen je elkaar weer. We graven op, pakken alles uit en eten het op. Warm, rechtstreeks uit de kuil. We proosten op de goede afloop. Tevreden, met een kop koffie, fantaseren we over de volgende keer. 

Een week voor aanvang van het kuilkoken ontvang je verdere informatie. Bij regen zal de workshop verzet worden, survival laat Mandy graag aan een ander over. Geld terug is geen probleem als je op een ander moment niet kunt.  

In verband met de groepsgrootte meld je aan door een e-mail te sturen naar mandy@vleeschvanplante.nl of te bellen/appen naar 06 -50206002.

Openingstijden

  • Vrijdag 29 maart 2024 08.00 - 10.30 uur
    18.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag 13 april 2024 08.00 - 10.30 uur
    18.00 - 20.00 uur
  • Donderdag 2 mei 2024 08.00 - 10.30 uur
    18.00 - 20.00 uur
  • Voor bedrijven/groepen zijn er nog meer data, elke dag van de week, beschikbaar. Neem vooral contact op voor overleg.

Prijzen

  • € 75,00 Inclusief vuur, vlees proeverij, drankjes en een uniek diner. op unieke locatie

Locatie