Tuylermarkerpad

2 uur 30 minuten (11,0 km)

  • Download GPX

Wandelen langs boerenerven, over schouwpaden en historische wegen in het buitengebied van Terwolde. Ontdek het mooie buitengebied van Terwolde. Rust, ruimte en het IJssellandschap bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Bij hoge waterstanden in de IJssel is het Klompenpad door de uiterwaarden niet begaanbaar en loopt men parallel hieraan over de dijk. Tijdens het broedseizoen blijken broedende ganzen in dit deel van de uiterwaarden eveneens aanleiding om de parallelle route over te dijk te kiezen.
Tip: gebruik naast de bewegwijzering in het veld de routekaart uit de folder of de mobiele app. Actuele informatie over (tijdelijke) routewijzigingen vind je ook op de website en in de gratis app.

Praktische informatie:
Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen. 
Het Tuylermarkerpad kan gecombineerd worden met het WoldermarkerpadNiebroekerpadAvervoorderpad en het Fliertpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Dit ga je zien

Startpunt: Cosmas en Damianuskerk
Molenweg 2
7396 AB Terwolde
Eindpunt: Cosmas en Damianuskerk
Molenweg 2
7396 AB Terwolde