Fietsen

Dit is pas fietsen!


Links het uitgestrekte uiterwaardenlandschap met wilgen en meidoornhagen, rechts de kronkelende IJssel – dit is pas fietsen! Of je nu kiest voor deze oostelijke route langs hoogstamboomgaarden en monumentale IJsselhoeven, of voor een meer westelijke route door agrarisch gebied met landgoederen en opengestelde tuinen, het is – linksom of rechtsom – genieten geblazen. Stap onderweg af om een verkoelend drankje te nemen of om streekproducten op boerenerven te kopen (tas meenemen!). En zoek je graag de grenzen op? Neem dan het fiets-voetveer dat van Wilp naar Gorssel vaart en ervaar de IJsselvallei vanaf de over-ijsselse kant.

Stap op je fiets en gáán!

Pak je fiets en ontdek samen de verscheidenheid van Voorst. Kies je voor een fietstocht door het uitgestrekte polderlandschap of kies je ervoor om extra uit te waaien over de dijken langs de IJssel? Krijg je niet genoeg van de IJssel en het IJssellandschap, ervaar de IJssel dan van dichtbij door met de Dommerholtsveer de IJssel over te steken. Vanaf hier kan je het Voorster landschap van de andere kant bekijken. 

Bekijk alle fietsroutes

Tijd voor een hapje en een drankje?

Heb je een lange fietstocht achter de rug of ben je juist pas op de helft, maar kan je wel een stop gebruiken. In een gastvrije gemeente als Voorst is dat geen probleem. Zo zijn er zelfs speciale rustpunten ingericht, waar jij even kan bijkomen van je wandeling en kan genieten van de rust en natuur om je heen.

Bekijk de rustpunten

Nog meer fietsplezier - Door de centrale en prachtige ligging van Voorst, schiet je in een mum van tijd deze mooie plekken aan