Fietsen

Heerlijk fietsen langs de IJssel

Links het uitgestrekte uiterwaardenlandschap met wilgen en meidoornhagen, rechts de kronkelende IJssel – dit is pas fietsen! Kies voor de oostelijke route langs hoogstamboomgaarden en monumentale IJsselhoeven of fiets je liever dwars door agrarisch gebied met landgoederen en opengestelde tuinen in het westen? Stap onderweg af voor een verkoelend drankje en proef Veluwse streekproducten op een boerenerf.

Fietsroutes door de IJsselvallei

Stap op de fiets en ontdek samen de verscheidenheid van Voorst. Kies je voor een fietstocht door het uitgestrekte polderlandschap of waai je graag extra uit tijdens het fietsen op de dijken langs de IJssel?

Bekijk alle fietsroutes

Fietsen en eten langs de IJssel

Niks fijner dan een mooie stop maken tijdens een lang stuk fietsen door de natuur langs de IJssel. In de gastvrije gemeente Voorst val je met je neus in de boter. Op de speciale rustpunten kun je even bijkomen van de fietstocht en genieten van de stilte en de natuur om je heen.

Ontdek de rustpunten

Nog meer fietsplezier - Door de centrale en prachtige ligging van Voorst, schiet je in een mum van tijd deze mooie plekken aan