Pips Hip kledingadvies in kleur en stijl


Bij Pips Hip kun je terecht voor shoppen op afspraak, een shopbox bij je thuis en voor kledingadvies in kleur en stijl. Als je gezellig komt shoppen op afspraak, dan geeft Petra je graag advies, en zegt dan ook eerlijk als iets niet bij je “past".

Petra’s passie ligt voornamelijk  bij het stijlen en adviseren. In 2019 behaalde Petra haar diploma Kledingcoach en sindsdien kun je bij Pips Hip ook terecht voor kledingadvies in kleur en stijl.  

Met  een kleuradvies kunt je zien welke kleuren het beste  bij je gezicht en persoonlijkheid passen. Met een stijladvies bekijkt Petra hoe je jouw figuur het beste uit kunt laten komen. Daarbij blijf je altijd bij jezelf en samen wordt bekeken hoe we jouw persoonlijkheid  kunnen versterken.

Het  privé-shoppen wordt zowel door de klant als door Petra als zeer positief ervaren. Omdat je bij Petra 1.5 uur kunt shoppen  is er wat meer tijd voor persoonlijke aandacht, om gezellig even bij te kletsen, en  relaxed  en bakkie te kunnen doen.

Openingstijden

  • Openingstijden: Op afspraak. Voor het maken van een afspraak heb je de keus uit de volgende tijden: 09.00, 11.00, 13.00, 15.00 en 19.00 uur.

Locatie