Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Achterhoekse Winterfair


Een Winterfair waar met name de lokale ondernemers hun eigen streek producten tonen op het gebied van eten/decoratie/creativiteit. Van lokale- en streekproducten tot tuindecoratie en van brocante tot de mooiste handgemaakte producten.

Na een zeer geslaagde eerste editie is de Winterfair een terugkerend evenement geworden. Met een combinatie van terugkerende en nieuwe standhouders kunnen de bezoekers een nog breder assortiment aantreffen.

Met personages in de stijl van Charles Dickens, mooie aangeklede kramen én de kerstman wordt het plein van het Kindcentrum in Wilp-Achterhoek omgetoverd in een winters sfeerplaatje. Ben je op zoek naar een passend cadeau voor de komende feestdagen, kom dan vooral naar de Winterfair. Er is van alles te vinden zoals: sieraden, zeepjes en delicatessen. Maar ook op het gebied van decoratie en creativiteit is er voldoende te vinden. Brocante, tuindecoratie, woonaccessoires, kerst- en bloemdecoraties en handgemaakte meubeltjes.
Unieke cadeaus van exposanten zijn leuk om te krijgen, maar nóg leuker om te geven! En… je weet zeker dat niemand hetzelfde cadeau geeft.

Locatie