Ik heb het licht nog aan


Een warm, inspirerend, troostrijk en muzikaal concert door Esther Groenenberg, zij staat bekend om haar fijne, veelal geestige verhalen bij de liedjes. Vanmiddag zingt ze achter de piano haar eigen liedjes én liedjes van haar in februari uitgebrachte EP 'Ik heb het licht nog aan'.

Esther Groenenberg zingt achter de piano haar eigen liedjes én liedjes van haar in februari uitgebrachte EP 'Ik heb het licht nog aan'. Hiero…

Esther Groenenberg zingt achter de piano haar eigen liedjes én liedjes van haar in februari uitgebrachte EP 'Ik heb het licht nog aan'. Hierop staan vijf pianoballades uit het repertoire van Daniël Lohues, die zij vanuit het Drents naar het Nederlands vertaalde en op hun meest pure manier opnam: alleen vleugel en zang, alles in 1 take en zonder knippen, plakken en tunen. Met Lohues himself achter de knoppen. De liedjes sluiten naadloos aan bij haar eigen muziek. De Zwolse zangeres, liedschrijver en toetsenist bracht in 2022 haar vierde album ‘Rennen voor de boot’ uit. Een plaat vol met persoonlijke liedjes, gedachten en gevoelens. Esther staat bekend om haar fijne, veelal geestige verhalen bij de liedjes en heeft altijd topmuzikanten aan haar zijde: dit keer is dat gitarist Milo Groenhuijzen. ‘Ik heb het licht nog aan’ staat garant voor een warm, inspirerend, troostrijk en muzikaal concert. Met een beetje licht in het donker. 

Openingstijden

  • Zondag 23 juni 2024 om 15.00 uur

Prijzen

  • € 25,00 Vrienden SCKN € 20,00. Toegangsprijs incl. koffie of thee en 1 consumptie. Reserveren gewenst.

Locatie