Vliegveld Teuge

In de wolken

Op Airport Teuge ben je gegarandeerd een dag in de wolken! Hier beleef je de luchtvaart van heel dichtbij. Kijk naar het opstijgen en landen van vliegtuigen. Verwonder je over de stille vlucht van zweefvliegtuigen. En hoor het suizende geluid van parachutisten die de grond naderen. Begint het te kriebelen? Boek dan zelf een spectaculaire tandemsprong en spring met een ervaren parachutist naar beneden. Of kies voor een rondvlucht boven de prachtige omgeving. Als je liever met beide benen op de grond blijft, volg dan bijvoorbeeld een rondleiding over het vliegveld. Of neem plaats in de levensechte cockpit en ervaar hoe het voelt om piloot te zijn. Even bijkomen van alle turbulentie? Maak een tussenlanding op een van de trendy horeca-adresjes voor een hapje en drankje.

Alles op één bestemming

Vliegveld Teuge is een ideale bestemming om luchtvaart te beleven. Of je zelf graag in het vliegtuig stapt voor een rondvlucht of parachutesprong of liever de vliegtuigen spot vanaf een terrasje. Vliegveld Teuge biedt genoeg vermaak voor de hele dag. Ben je nieuwsgierig naar de bedrijven achter de hangars? Boek dan een rondleiding over het vliegveld. De rondleider neemt je graag mee in het verhaal hoe het vliegveld vanuit een weiland is uitgegroeid tot een ware toeristische bestemming. Kan je geen genoeg krijgen van deze toffe bestemming, blijf dan ook overnachten op het vliegveld!

 

Actief op Vliegveld Teuge

Beide benen op de grond

Wanneer je weer met beide benen op de grond staat is er genoeg gelegenheid op en rondom het vliegveld om bij te komen van de adrenalineshock. Vertel je vrienden en familie over je spectaculaire ervaring tijdens en hapje en een drankje op het terras of tijdens een picknick op het spottersveld. Start daarna vanaf het vliegveld aan het klompenpad door het prachtige IJssellandschap om van dichtbij te ervaren dat je in een waar paradijs bent geland.