Recreatiegebied Bussloo

Zwemmen, zonnen en spelen


Glinsterend zwemwater, schone zandstrandjes en ruime ligweiden – deze topingrediënten vind je op Bussloo, een prachtige, in het groen gelegen recreatieplas van maar liefst 100 hectare. Voeg daarbij de speeltoestellen, minigolf, beachvolleybal en andere voorzieningen, en je krijgt gegarandeerd een superzomers dagje voorgeschoteld. Zwem lekker ongestoord midden op de plas in het verkwikkende natuurwater. Of spartel met de kids in het afgezette ondiepe deel. Voor de allerkleinsten is er een kinderstrand met een kabelbaan, schommel, glijbaan en waterspeeltoestel. Trek gekregen? Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij een van de kiosken of restaurants. Waar wacht je nog op?

Afkoelen bij zomerse temperaturen

Bij zomerse temperaturen kan je heerlijk afkoelen in het schone water van recreatieplas Bussloo. Neem een verfrissende duik vanaf het houten drijfeiland. Ga daarna uitgebreid liggen op de ligweides en geniet van de zomerse dag.

Ontspan op wereldse wijze!

Geniet van sauna rituelen uit heel de wereld en ontspan in weldadige luxe. Heilzame baden en bronnen, heerlijk wellnessfood én verrassende belevenissen. De mooiste en fijnste wellness. Ontdekt tijdens verre reizen, meegebracht voor jou.

Ontdek Thermen Bussloo