Recreatiegebied Bussloo

Zwemmen, zonnen en spelen


Glinsterend zwemwater, schone zandstrandjes en ruime ligweiden – deze topingrediënten vind je op Bussloo, een prachtige, in het groen gelegen recreatieplas van maar liefst 100 hectare. Voeg daarbij de speeltoestellen, minigolf, beachvolleybal en andere voorzieningen, en je krijgt gegarandeerd een superzomers dagje voorgeschoteld. In het najaar en de winter verandert Bussloo in een waar hondenparadijs. Van 1 oktober tot 30 april zijn honden en hun baasjes van harte welkom om uit te waaien op Bussloo. Trek gekregen? Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij een van de kiosken of restaurants. Waar wacht je nog op?

Uitwaaien in het najaar

Als de bossen rond  Bussloo van groen naar roodbruin en goudgeel verkleuren veranderen ook de bezoekers.  In de periode van 1 oktober t/m 30 april is Bussloo een waar hondenparadijs waar de honden en hun baasjes dan letterlijk en figuurlijk een natte neus komen halen.

Ontspan op wereldse wijze!

Geniet van sauna rituelen uit heel de wereld en ontspan in weldadige luxe. Heilzame baden en bronnen, heerlijk wellnessfood én verrassende belevenissen. De mooiste en fijnste wellness. Ontdekt tijdens verre reizen, meegebracht voor jou.

Ontdek Thermen Bussloo